ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  • English
  • Ελληνικά

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

… στην πράξη
 

 

 

Πράξη, ουσία, σύμπνοια, αποτέλεσμα.

Η κοινωνία εμπιστεύεται τον εθνικό εκθεσιακό φορέα εδώ και 88 χρόνια. Ίσως γιατί η ΔΕΘ HELEXPO είναι μέρος της. Γεννήθηκε από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων τριγύρω της και ως ζωντανό κομμάτι της δε μπορεί παρά ζει και να εξελίσσεται μαζί της.

Αθλητισμός, πολιτισμός, παιδεία και εκπαίδευση. Νευραλγικοί, ευαίσθητοι και οι πιο γοητευτικοί τομείς, όσοι χαρίζουν στην κοινωνία την δημιουργική της ιδιοσυγκρασία βρίσκονται στο επίκεντρο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΔΕΘ HELEXPO, που συνεργάζεται με την πλειοψηφία των κοινωνικών πολιτιστικών και επιχειρηματικών φορέων όλης της χώρας για να υλοποιήσει ιδέες, να καλύψει κενά, να πραγματοποιήσει εμπνεύσεις.

 

Σήμερα, που η αλληλεγγύη ξεφεύγει από τη σφαίρα των ιδεών και κατεβαίνει στην καθημερινότητά, τα στελέχη της ΔΕΘ HELEXPO δεν επαναπαύονται σε κεκτημένα και πεπαλαιωμένες στρατηγικές. Οι άνθρωποι της ΔΕΘ HELEXPO επιβάλλεται να εκπαιδεύονται και να αναβαθμίζουν τις δεξιότητές τους, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να γίνονται το δυναμικό κομμάτι επικοινωνίας και υλοποίησης σε κάθε δράση που στηρίζουν.

Επιμορφώνονται σε ειδικά σεμινάρια με αντικείμενα γύρω από την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, πολιτιστικά θέματα και ΜΜΕ, θέματα κρατικών προμηθειών, εκπαίδευση στην πληροφορική, εν τέλει, αποδεικνύουν ότι η εξέλιξη δεν είναι θεωρία.

Η εξέλιξη είναι πράξη που γίνεται για εσάς.

 

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΘ - HELEXPO AE ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (Κατεβάστε το χάρτη σε μορφή PDF)

 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΦΙΛΩΝ ΔΕΘ-ΔΕΘΙΣΤΑΣ

 

Διέλευση της Αλεξάνδρειας φλόγας από τη ΔΕΘ HELEXPO στο πλαίσιο του 10ου Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»